درخواست دبیرکل سازمان ملل درباره تصمیم اروپا علیه ایران تکذیب شهادت رهبران انصارالله در حملات اسرائیل نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود

وزیر خارجه ترکیه: عاملان حمله تروریستی آنکارا در سوریه آموزش دیده بودند

وزیر خارجه ترکیه امروز (چهارشنبه) مدعی شد که دو عامل حمله تروریستی یکشنبه در آنکارا از سوریه وارد این کشور شده و در آنجا آموزش دیده بودند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 04
کد خبر: ۲۰۶۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه گفت: پس از تازه‌ترین حمله تروریستی در آنکارا، مشخص شده که آن دو تروریست از سوریه آمده و در آنجا آموزش دیده بودند.

فیدان در ادامه گفت: تمامی زیرساخت‌ها و تاسیسات متعلق به حزب کارگران کردستان ترکیه (پ. ک. ک.) و یگان‌های مدافع خلق (ی. پ. گ.) حالا برای نیرو‌های امنیتی، مسلح و اطلاعاتی ما اهداف مشروع محسوب می‌شوند.

 او در ادامه با بیان اینکه پ. ک. ک؛ و ی. پ. گ. از اقدامات خود پشیمان خواهند شد، گفت: به تمامی طرفین ثالث توصیه می‌کنم که از مواضع و افراد متعلق به آن‌ها دور بمانند.

روز یکشنبه رسانه‌ها از وقوع انفجاری در نزدیکی وزارت کشور ترکیه در آنکارا خبر دادند. وزیر کشور ترکیه در پی این حمله گفت که یک حمله «تروریستی» در نزدیکی ساختمان این وزارتخانه در مرکز آنکارا رخ داده و دو مهاجم قصد داشتند مجاور مقر پلیس و در نزدیکی پارلمان آنکارا، بمب‌گذاری کنند.

به گفته وزیر کشور ترکیه، این دو تروریست سوار بر خودرو در مقابل اداره کل امنیت وزارت کشور ترکیه انفجاری را انجام دادند و یکی از تروریست‌ها خود را منفجر کرد؛ اما دومی خنثی شد. در جریان این انفجار و درگیری با تروریست‌ها، دو مامور پلیس ترکیه جراحت سطحی برداشتند.

در پی این حمله یک منبع دولت ترکیه از احتمال تشدید عملیات آنکارا در خاک سوریه و عراق درپی انفجار تروریستی یکشنبه خبر داد. / آناتولی

ارسال نظر